Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 08.04.2019

La Biblioteca de Canet de Mar organitza el primer concurs infantil de punts llibre amb l’objectiu d’acostar la cultura i l’art al món de l’educació. Aquesta iniciativa pretén estimular la participació creativa dels infants dels cicles mitjà i superior dels centres escolars del municipi.

El tema dels punts de llibre haurà de ser lliure i original i, abans del 12 de maig, s’haurà d’entregar a la Biblioteca tal com queda especificat a les bases del concurs.

El dissabte 8 de juny es farà el lliurament de premis d’ambdues categories, mitjà i superior, i es repartiran un total de 8 premis, quatre per a cadascuna d’elles. Els guanyadors seran escollits per un jurat format per un membre de cada centre educatiu, un membre de la Biblioteca i un altre de l’Ajuntament.

Els premiats, a part de rebre vals per llibres i lots, també rebran reproduccions exclusives dels seus punts de llibre per repartir entre els seus familiars i amics. A més a més, la Biblioteca en farà producció per a ús propi i per repartir-los entre els usuaris del servei.

Bases del primer concurs de punts de llibres Biblioteca

Bases del primer concurs de punts de llibres Biblioteca

Fitxer: Bases_concurs_puntsdellibre_Biblioteca.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 481.53 kB