ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest cap de setmana celebrem el segon campionat escolar d'atletisme de Canet de Mar
PUBLICAT Dilluns, 25.03.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El segon campionat escolar d'atletisme se celebra aquest dissabte, 30 de març a partir de les 10 del matí a la Pista municipal d'atletisme. La competició compta amb un total de cinc categories i amb modalitat masculina i femenina per a cadascuna de les proves.

Hi pot participar qualsevol atleta, tingui o no llicència federativa, nascut a partir del 2004. Fins i tot, s'hi poden apuntar atletes que no formen part de la comunitat educativa de les escoles del municipi. En aquests casos però, s'ha de fer a títol individual i no formaran part de la classificació escolar.

Al final de la jornada, a les 12 del migdia, es premiarà a les escoles guanyadores, que seran les que tinguin més alumnes en els primers llocs de les diferents competicions. També es premiarà als tres primers classificats de cada prova.

Les inscripcions les han de fer les escoles com a molt tard aquest dimecres, 27 de març. Just abans de la competició hauran de fer el pagament d'un euro per atleta.

La competició està organitzada pel Club Atletisme Sport Canet amb el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament. També compta amb l'autorització de la Federació Catalana d'Atletisme, el Consell Esportiu del Maresme i el control tècnic del Comitè Català de Jutges de la FCA.

cartell campionat escolar 2019

cartell campionat escolar 2019

Fitxer: POSTER_SEGUNDO_campeonato_escolar_de_pista.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 462.69 kB

Reglament

Reglament

Fitxer: Reglament_II_CAMPIONAT_ESCOLAR_EN_PISTA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 88.39 kB

^