ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tornen els espais familiars al Palauet
PUBLICAT Dilluns, 11.02.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest 2019 tornen els Espais familiars, una iniciativa de l'Àrea d'Educació i l'Escola Bressol municipal que s'ofereix a totes les families de Canet que tinguin infants de 0 a 3 anys, portin o no els seus fills al Palauet. Els Espais familiars es divideixen en dos grups: l'espai nadó i l'espai familiar.  Tots dos espais estan pensats perquè les famílies comparteixin una hora a la setmana durant la qual es tractin aquelles temes que els interessen i els són comuns. Són moments de relació, acompanyament i intercanvi d'experiències.

L'espai nadó s'adreça a famílies amb fills fins a l'any d'edat. Cada dimecres de 10.00 a 12.00 hores, les famílies que en formen part es troben en aquest espai d’acompanyament i recolzament en tot allò que té a veure amb els nadons durant el seu primer any de vida. Poden compartir experiències amb altres pares i mares sobre la criança i l’educació. Les activitats que s'hi fan són: la panera dels tresors, espai moviment, massatge infantil o integració sensorial.

L'espai familiar s'adreça als qui tenen fills des dels 12 fins als 36 mesos d'edat. El familiar és un espai acollidor i ric en estímuls on es poden compartir experiències comunes, tant els infants perquè trobaran altres nens i nenes com ells com els seus pares i mares, que podran intercanviar experiències i formes de relacionar-se amb els seus fills i filles. Les activitats que trobareu a l'espai familiar són la psicomotricitat, l'experimentació, la manipulació i els racons. La trobada setmanal d'aquest grup és cada dimarts de 16.00 a 18.00 hores.

Els Espais familiars són, com hem dit, oberts a totes les famílies de Canet amb infants d'aquestes edats. Són gratuïts però cal inscripció prèvia, que podeu fer directament a l'Escola Bressol municipal El Palauet, al carrer Carles Carqués, s/n i al telèfon 93 794 37 70.

tríptic espais familiars

tríptic espais familiars

Fitxer: Triptic_espais_familiars.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 99.06 kB

^