ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Biblioteca disposa d'una bústia de retorn les 24 hores del dia
PUBLICAT Divendres, 28.12.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

bústia retorn imatge webLa Biblioteca P. Gual i Pujadas disposa des de fa una setmana d’una nova Bústia de Retorn de documents de 24 hores. Està pensada per facilitar la devolució dels documents prestats als usuaris, ja que ho podran fer en qualsevol moment del dia i qualsevol dia de la setmana.

Fins ara el servei de retorn a través d’una bústia, només estava a disposició dels usuaris quan la biblioteca estava tancada al públic. En horari d’obertura les devolucions s’havien de dur a terme als taulells de les diferents sales de la biblioteca.

Així doncs, s’ha agilitzat el procés, economitzant el temps de l’usuari. Ara és el personal de la Biblioteca qui recull i gestiona la devolució dels documents.

Aquesta nova bústia, situada en el mateix espai que l’anterior, és a dir al costat esquerra de la porta d’entrada a la biblioteca, disposa també d’un sistema de seguretat per tal d’evitar que els documents dipositats es puguin malmetre, en cas que s’hi llencin elements inadequats com líquids, brossa, etc...

Aquesta millora de servei enceta el CENTENARI de la Biblioteca P. Gual i Pujadas. Al desembre de 2019 la biblioteca farà 100 anys i des d'ara i fins aquella data, l'equipament i la cultura local viuran un seguit d'actes i activitats de celebració del centenari. 

^