ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les entitats recullen 5.920 euros per la Marató de TV3
PUBLICAT Dijous, 20.12.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Marató 2018 - cedidaLa Marató de TV3 d'enguany, dedicada a la lluita contra el càncer, ha tingut la recaptació més gran de totes les edicions fetes fins ara. S'ha arribat gairebé als 11 milions d'euros. Xifra encara provisional, ja que es poden seguir fent donacions mitjançant transferència bancària o a través del telèfon mòbil.

Canet, com ja és habitual, hi ha col·laborat activament. Les entitats, que comptaven amb el suport de l'Ajuntament, han organitzat activitats per recaptar diners per la Marató.  En total, l'aportació feta per la gent de Canet és de 5.920 euros. Entre aquestes activitats hi ha el concert i la xerrada organitzada per Sàlvia, la teatralització del poema de Nadal, de l'Escola de Música, les activitats del Col·legi Yglesias i el Festival de la Marató organitzat pel Ballet Juvenil Ensemble, que ha comptat amb la participació del Pubillatge 2018, l'Associació Cultural Plataforma Odèon, la Big Band de l'Escola de Música, l'Escola de Dansa Natalia Prior, el Cor Country de l'Alt Maresme, l'Estudi de Pilates i Dansa Sisè Sentit, Joan i Kuky parella de swing, la Colla Sardanista Creixent, Fanatix Urban Dance i Knock-out.

pessebre vivent - marató 2018 - cedidaMenció a part mereix el pessebre vivent organitzat per primera vegada per l'entitat El Centru, que ha recollit 2.461 euros. La bona acollida del pessebre, que ha estat visitat per més de 500 persones, fa que ja es pensi en prepara-lo cada any. Va ser una iniciativa sorgida del fet que, amb el tancament del Centru, s'havien de deixar de fer els tradicionals Pastorets. I s'hi ha bolcat no només la gent del Centru, sinó també d'altres entitats i comerços locals, que hi han col·laborat de forma desinteressada.

Des de les entitats i des de l'Ajuntament s'agraeix la solidaritat de la ciutadania que, un cop més, queda plenament demostrada. Gràcies!

^