ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Esports fa una votació popular per triar els millors esportistes a títol individual
Fins al 22 de novembre
PUBLICAT Dimecres, 14.11.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Àrea d'Esports es troba en plena preparació de la Festa de l'Esport, que se celebrarà el dissabte 24 de novembre. Dia en què es lliuraran els premis als millors esportistes i equips de la temporada passada. Aquest any, els millors esportistes individuals s'escolliran per votació popular, d'entre les propostes que han fet els diferents clubs esportius canetencs. 

Els nominats són:

Millor esportista femenina:

CARMEN M. PEREZ MERINO - atleta canetenca que ha assolit, entre d'altres guardons, aquesta temporada: doble medalla de plata al campionat de Catalunya de pista coberta en 1.500 metres llisos i 400 metres llisos. Semifinalista al Campionat del món a l'aire lliure en 800 metres llisos i quarta finalista en 400 metres llisos.

PAULA SERRANO - jugadora de vòleibol de Canet a la primera divisió nacional femenina.

CRISTINA SOLER - jugadora de botxes amb una llarga llista d'èxits. El darrer, la cinquena posició al mundial d'aquesta disciplina, celebrat a la Xina.

CARLOTA GARCIA ALONSO - tennista. Campiona de Catalunya de la categoria benjamí de dobles.

Millor esportista masculí: 

YOSUFE TAOUSSI YAHYAUI - atleta campió de Catalunya dels 1.500 metres llisos; campió de Catalunya de Milla urbana;  cinquè classificat al Campionat d'Espanya absolut de 1.500 metres llisos.

JUAN GRACÍA - NIETO ARROYO - jugador del Futbol Club Canet, juvenil, que acaba de pujar a 1a divisió.

JUAN PEDRERO - pilot de motos, que competeix, entre d'altres campionats, al Rallie Dakar.

La votació és oberta fins al dia 22 de novembre. Hi pot votar tothom, una sola vegada i escollir una candidata femenina i un candidat masculí. Entre tots els participants, se sortejaran 5 dorsals per participar a la Cursa de la Dona, que tindrà lloc el dia 25 de novembre.  Ho heu de fer a través d'aquest formulari.

La Festa de l'Esport és la culminació d'un seguit d'actes organitzats per aquesta àrea de l'Ajuntament, alguns dels quals s'inclouen a tot el que s'està preparant des de les entitats i l'Àrea d'Igualtat, per commemorar la celebració del Dia Internacional per a l'erradicació de la violència contra la dona.

^