Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 07.11.2018

visita directora de zona de CorreusL'alcaldessa Blanca Arbell s'ha reunit aquesta setmana amb la sra. Marilina Carlucci, cap de sector i distribució a Catalunya de la companyia Grupo Correos. La trobada ha servit perquè l'Alcaldia reiterés el malestar veïnal pels retards que hi ha hagut els darrers mesos i demanés explicacions a l'empresa. 

Marilina Carlucci ha detallat el funcionament de les borses de treball que la companyia té per cobrir vacances i baixes laborals i ha explicat que aquesta tardor s'ha fet una renovació de les borses, ja que a l'estiu efectivament hi ha hagut problemes de personal que han provocat retards en el lliurament d'alguns enviaments. Aquesta renovació de la borsa de treballadors, que permet cobrir no només els períodes de vacances, sinó també les baixes que es puguin anar produint, es mantindrà en el temps i posarà fi doncs, als retards de les darreres setmanes.

Totes aquelles persones que ho desitgin, poder fer una reclamació a través de dos canals: del telèfon d'atenció al client de Correos 902 197 197 o bé a través del web www.correos.es. Cal en tots els casos, facilitar el número de la notificació rebuda amb retard.

La trobada ha servit també per posar en contacte la companyia amb el Servei Local d'Ocupació (SLO), adscrit a l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, per tal de fer difusió de les ofertes de feina de la companyia entre els usuaris del SLO de l'Ajuntament.