X
1a finestra emergent - portada
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'onzena Fira Modernista supera els 30.000 visitants
PUBLICAT Dilluns, 08.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

11a Fira Mercat Modernista - la dansaJa tenim les xifres dels diferents actes i activitats desenvolupades durant la celebració, els dies 14, 15 i 16 de setembre, de l'onzena Fira Mercat Modernista. L'Àrea de Promoció Econòmica, que és qui està al capdavant de l'organització d'aquest esdeveniment, ha comptabilitzat la participació en rutes, xerrades i actuacions i podem afirmar, un any més, l'èxit de la nostra Fira Modernista. El nombre de visitants, supera les 30.000 persones al llarg dels tres dies de fira, dos de sencers i la tarda - vespre d'inauguració de divendres.

Les diferents rutes de visites guiades, han acollit un total de 1.028 participants. S'inclou aquí la Ruta Modernista al centre històric, la Ruta al centre històric més la del llegat Puig i Cadafalch, la Ruta d’Indians, la Ruta “El llegat del matrimoni Golart-de Palau a Canet. Patrimoni civil i religiós”, les visites guiades a la Casa Museu i a l’exposició de Miquel Blay, les visites teatralitzades a la Casa Museu, les visites guiades a l’Escola de Teixits de Punt, la Ruta fotogràfica pels petits detalls i els colors de Canet i la Ruta en carrilet al Castell de Santa Florentina.

Ha estat una fira centrada en la dansa, per la qual cosa, entre les més de 30 activitats diferents, destaquem totes les que van tenir la dansa com a protagonista. Però hi ha hagut molt més. Començant per l'ambientació i l'animació. La gent s'ha seguit vestint d'època, la qual cosa ens ha permès viure a tothora l'esperit modernista. Fins i tot hi ha hagut una baixada modernista cap a mar, amb una escenificació d'un matí de sol i bany  la nostra platja.  La Fira també ha servit perquè la Policia Local lluís el nou uniforme, que ha unificat totes les policies locals de Catalunya. Com cada any, el cos de Mossos d'Esquadra ens hi acompanya amb la indumentària de principis de segle XX. Doncs aquest any, la nostra policia local també ho ha fet, com podreu veure al recull de fotografies de la Fira.

Hem fet, doncs, un recull d'imatges que us convidem a veure. També els diferents vídeos que hem editat des de l'Àrea de Comunicació i que ja vàreu poder anar veient durant la Fira. Gràcies a tots i totes i fins a la dotzena Fira Mercat Modernista!!

Àlbum de fotos

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^