ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Represa dels tallers per a emprenedors i empreses
Gamificació per potenciar la idea de negoci
PUBLICAT Dilluns, 24.09.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Els dies 1 i 8 d'octubre de 10.00 a 14.00 hores es farà a Vil·la Flora el taller: "Potencia la teva idea de negoci introduint la gamificació". L'impartirà Àngel Fulquet, analista, consultor i expert en Gamificació, Game Designer i dissenyador d’estructures Gamificades, de l’associació d’empreses Gamifications Game.

La gamificació o ludificació, se centra en l'ús dels elements i de la mecànica del joc en contextos aliens a aquest, amb l'objectiu d'orientar el comportament de les persones i aconseguir determinades fites. En aquest cas, el taller pretén que els participants coneguin i practiquin les dinàmiques i mecàniques dels jocs que els permetran introduir la Gamificació en els seus negocis, amb la finalitat d’aconseguir més clients i també més motivació, interès, participació i fidelització per part dels clients actuals.

És el primer taller després del descans estival. L'organitza l'Àrea de Promoció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canet de Mar, en col·laboració de les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Tordera, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar, i està subvencionat per la Diputació de Barcelona.

És un taller gratuït al qual us heu d'inscriure a través de l'adreça demperedd@canetdemar.cat.
Més informació al telèfon 93 795 46 25

Cartell taller gamificació - 2018

Cartell taller gamificació - 2018

Fitxer: taller_gamificacio_1810.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 350.84 kB

^