ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament sol·licita al Govern central un ajut de 800.000 euros per l'Odèon
PUBLICAT Dijous, 20.09.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

visita a la delegació del govern central a BarcelonaEls regidors de Cultura, Pere Xirau i d'Urbanisme, Lluís Llovet, acompanyats de les també regidores Sílvia Tamayo i Raquel Serra, han visitat aquesta setmana a la subdelegada del Govern central a Barcelona, Montserrat García Llovera, per presentar-li el projecte de rehabilitació de l’Odèon, que recordem es troba en fase d'aprovació inicial

L'objectiu de la visita era aconseguir que el projecte Odèon rebi una de les ajudes del Programa del Ministeri de Foment per a la conservació i la rehabilitació del Patrimoni Arquitectònic. El Ministeri destina l’1,5% dels contractes d’obra pública a treballs de conservació o enriquiment del patrimoni històric a tot l’estat. L'Ajuntament sol·licita una subvenció del 25% del cost de la rehabilitació de l'edifici de l'Odèon, que supera de llarg els tres milions d'euros.

Aquest és un projecte arquitectònic i social llargament reivindicat per la nostra població, que suposa la posada en funcionament d'un espai de qualitat per a les arts escèniques. L'aprovació inicial del projecte es va fer al ple ordinari del 26 de juliol passat.  

Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
^