ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Animeu-vos a participar al primer concurs de cartells de la Fira Modernista
Fins al 15 de novembre
PUBLICAT Dimarts, 18.09.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

imatge cartell Fira ModernistaFins al 15 de novembre, es poden presentar els originals per participar al primer concurs de cartells de la Fira Mercat Modernista. El guanyador s'emportarà 400 euros i el seu treball serà la imatge que anunciarà l'edició de l'any 2019. La presentació del concurs es va fer diumenge passat. Tal i com va explicar Salvador Munrabà, coordinador de la Casa museu, l'objectiu d'aquesta convocatòria és fomentar la participació ciutadana i la creació artística en un esdeveniment tan destacat com és la Fira Modernista. Un concurs de cartells és una forma engrescadora de fomentar la cultura entre visitants i participants de la Fira i a més a més, permet donar a conèixer i promoure el nostre municipi.

S'hi pot presentar tothom a partir dels 16 anys d'edat. Els originals s'han de portar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament, on es farà un registre d'entrada que servirà de comprovant de presentació al concurs. Com a màxim es poden presentar dues obres originals, però cap d'elles han d'haver participat a cap altre certamen. És molt important que llegiu les bases per poder lliurar el material tal i com es demana.

Les obres presentades se sotmetran a una primera selecció. Se'n triaran 20, que seran exposades a la Sala Cultural Ramon de Capmany del 23 de novembre al 2 de desembre. El veredicte del jurat, que està presidit per la regidora de Promoció Econòmica, Coia Tenas i format per representants de l'Ajuntament i per professionals del món de les arts, es farà públic durant la primera quinzena de desembre.

Bases concurs cartells Fira Mercat Modernista

Bases concurs cartells Fira Mercat Modernista

Fitxer: PUBLICACIO_BASES_concurs_cartells_FMM.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 29.22 kB

Feu una ullada a tots els cartells editats durant aquestes 11 edicions.

^