Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament soterrarā la recollida d'aigües del carrer Sant Pere
PUBLICAT Dimecres, 29.08.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

carrer Sant PereLa Junta de Govern Local, de data 8 d´agost de 2018, ha aprovat inicialment el projecte bāsic i executiu de substituciķ del paviment i millora de les infraestructures del carrer Sant Pere. Se soterrarā la recollida d'aigua de les escales i del carrer Sant Pere. S'espera que l'obra pugui comenįar al novembre.


L'Ajuntament ha aprovat el projecte executiu de les obres per soterrar el pas de les aigües per les escales de Sant Pere i pel mateix carrer Sant Pere. Fa molt de temps que els veīns reclamaven una soluciķ a la incomoditat que provocava la pluja en tot aquest tram. El projecte presentat i que es troba ara en fase d'exposiciķ pública, proposa fer les escales noves i urbanitzar el carrer Sant Pere a un únic nivell entre la plaįa Indústria i la riera Buscarons. Es millorarā no només la seguretat, sinķ també la imatge de la zona de manera evident. També es treballarā amb el veīnat per aconseguir reduir les nombroses pintades que hi ha en aquesta via.

plānol obra carrer i escales Sant Pere

El regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet ha indicat que aquesta obra es pot fer grācies a l'estalvi generat en el pressupost del 2017. S'espera que les obres es puguin licitar a la tardor i que comencin cap al novembre, amb una durada de 4 mesos.

El projecte ha estat redactat pels Serveis Tčcnics municipals amb un pressupost d'execuciķ per contracte de 245.892,75 euros.

Podeu consultar el projecte en aquest enllaį.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^