Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
CADA DIA EL QUE TOCA!
PUBLICAT Dijous, 26.07.2018

campanya residus 2018Fa unes setmanes, des de l’Àrea de Medi Ambient, es van reprendre les accions de reforç de la recollida selectiva per recordar que, a Canet, amb els residus, no tot s'hi val!  En aquesta línia, aquesta setmana s'inicia el repartiment a totes les llars de Canet d’una carta explicativa que fa incidència amb les bosses mal tretes i amb el fet que dimecres, amb el rebuig, no tot s’hi val!
 
La carta s’acompanya d’un tríptic recordatori del calendari de recollida selectiva porta a porta i una explicació del tipus de residus que pertoca a cada fracció.

Recordeu: el servei de recollida de residus de la nit únicament recollirà les bosses que es treuen correctament cada dia, és a dir, aquelles que contenen els residus corresponents a la fracció que toca segons el calendari. La resta de bosses s’etiquetaran i es deixaran al carrer com a bosses mal tretes.

En el cas del rebuig, no tot s’hi val! Dimecres a la nit l’empresa no recollirà aquelles bosses que continguin clarament residus reciclables com envasos, paper, cartró o matèria orgànica.

L’incompliment d’aquestes indicacions pot ser penalitzat amb multes de 400 euros com mínim.