Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Medi Ambient fa una campanya recordatori per reciclar correctament
CADA DIA EL QUE TOCA!
PUBLICAT Dijous, 26.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

campanya residus 2018Fa unes setmanes, des de l’Ārea de Medi Ambient, es van reprendre les accions de reforį de la recollida selectiva per recordar que, a Canet, amb els residus, no tot s'hi val!  En aquesta línia, aquesta setmana s'inicia el repartiment a totes les llars de Canet d’una carta explicativa que fa incidčncia amb les bosses mal tretes i amb el fet que dimecres, amb el rebuig, no tot s’hi val!
 
La carta s’acompanya d’un tríptic recordatori del calendari de recollida selectiva porta a porta i una explicaciķ del tipus de residus que pertoca a cada fracciķ.

Recordeu: el servei de recollida de residus de la nit únicament recollirā les bosses que es treuen correctament cada dia, és a dir, aquelles que contenen els residus corresponents a la fracciķ que toca segons el calendari. La resta de bosses s’etiquetaran i es deixaran al carrer com a bosses mal tretes.

En el cas del rebuig, no tot s’hi val! Dimecres a la nit l’empresa no recollirā aquelles bosses que continguin clarament residus reciclables com envasos, paper, cartrķ o matčria orgānica.

L’incompliment d’aquestes indicacions pot ser penalitzat amb multes de 400 euros com mínim.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^