ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Finalitza el curs d'atenció sociosanitària - FOAP 2017
PUBLICAT Dilluns, 02.07.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Final curs sociosanitari - juny 2018Els alumnes del curs d'atenció sociosanitària FOAP 2017 que va finalitzar l’11 de juny ja han començat la recerca de feina i alguns ja han començat a treballar en empreses del sector.

Aquest mes de juny ha finalitzat el certificat de professionalitat de quasi bé 500 hores que han fet els alumnes del curs d’atenció sociosanitària que va començar el passat mes de desembre de 2017, gràcies a la subvenció que va atorgar-nos el Servei d'Ocupació de Catalunya. S'hi van inscriure 16 alumnes, que han fet 490 hores de formació teòrica i pràctica. D'aquestes hores, 410 s'han fet a les aules del Centre de Recerca de Transferència Tèxtil (Escola de Teixits) i 80 hores s'han fet a diferents empreses del sector que col•laboren amb l'Ajuntament com  CDM residencial, Residència Miramar, Fundació Els Garrofers, Fundació Residència Guillem Mas totes a Canet de Mar i la Residència Sant Martí d’Arenys de Munt.

El certificat obtingut pels alumnes és la titulació oficial necessària per poder aconseguir feina al sector sociosanitari. Un cop finalitzat el curs, amb la titulació oficial i un currículum  orientat al sector professional  se’ls obra la porta al mercat de treball  i els resultats són immediats donat que més del  60%  d’alumnes estan treballant i aquesta tendència seguirà creixent en els propers mesos.

^