ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Unes barraques més saludables i sostenibles
PUBLICAT Dilluns, 25.06.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell BarraquesUn any més tenim aquí a les Barraques de Canet, els concerts joves de la Festa Major. Aquest any tindran lloc les nits del 29 i 30 de juny al Passeig Marítim amb una programació de luxe:

Divendres 29 de juny
A partir de les 23h
Soweto
Pirat's Sound Sistema
Zoom Musiqueta
Dj Sendo

Dissabte 30 de juny
A partir de mitjanit
La Gira-sol
Dj Litus

La Comissió de Barraques aquesta edició està formada per les entitats Els Diables, La Faba i Els Montoya. Amb elles s’ha establert la programació dels grups i col•laboren econòmicament en la seva contractació.

Barraques en clau de gènere

A les Barraques d’enguany aprofundirem en la difusió de material de sensibilització sobre les agressions sexistes que es produeixen en l’àmbit de l’oci nocturn que ja vam iniciar l’any passat. Volem unes Barraques lliures d’agressions i de sexisme en les que tothom se senti lliure i s’ho passi bé. Trobareu els cartells següents que pretenen fomentar la reflexió i sensibilització del públic assistent:

Per qualsevol incidència al respecte, dirigiu-vos a les barres. S’ha treballat amb les entitats un protocol per atendre a les possibles víctimes de qualsevol agressió. A més, com cada any, comptarem amb el suport de personal de seguretat qualificat, de la Policia Local i també de la Creu Roja.

Barraques més saludables

La nit del 30 de juny comptarem amb les voluntàries del projecte Som.NIT de la Creu Roja que informant sobre efectes i els riscos associats al consum d’alcohol i de drogues, dels riscos que aquest consum té sobre la conducció i també sobre les conductes sexuals de risc associades a aquests consums amb l’objectiu de promoure unes pràctiques segures en les relacions sexuals.

Barraques sostenibles

A part d’estar sensibilitzades amb temes de gènere i de salut, les tres entitats que gestionaran les barres han apostat per reduir els residus que es generen a la festa i que són molts. Aquest any doncs trobareu gots retornables a 1 euro a cada barraca. Entre totes fem una festa una mica més sostenible.

Barraques sense sexisme    barraques sense sexisme   gots plàstic

^