Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet Rock 2018 - Recomanacions a la població
PUBLICAT Dilluns, 02.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

logo Canet Rock web 1El Canet Rock és un esdeveniment extraordinari que se celebra a Canet de Mar els dies 7 i 8 de juliol. El festival de música es farà entre les 16.00 hores del dia 7 i les 6.00 hores del dia 8, però l'afluència i el moviment de persones dins el terme municipal serà continu durant tot el dissabte i bona part de diumenge. L'Ajuntament, com cada any, fa un seguit de recomanacions a tenir en compte pels vilatans i pels visitants.

Recomanacions de mobilitat

Des de l’Ajuntament us fem les recomanacions següents:

1.Si teniu aparcament privat per als vostres vehicles, deixeu-los allà sempre que sigui possible i així alliberem places d’aparcament a l’espai públic.

2. Feu tots els desplaçaments que pugueu a peu, per millorar la mobilitat i el medi ambient del municipi.

3. En cas de retencions de la circulació de vehicles i vianants, us demanem paciència i civisme.

4. Si heu d’utilitzar el vehicle privat que sigui realment per una necessitat o emergència. Si teniu el gual ocupat, truqueu a la Policia Local.

5.Si heu d’agafar vehicle privat, us recomanem que ho feu a través dels accessos de la carretera N-II sobretot per la ronda Sant Elm (Hotel Carlos) i la ronda Anselm Clavé (Comissaria Policia Local), ja que les entrades per l’Autopista C-32 es veuran afectades, perquè hi haurà talls durant períodes importants de temps, durant la celebració del Festival i també en les hores prèvies.

6. Es prohibirà l'estacionament des del dia 7 fins a les 10.00 hores del dia 8 als carrers Pau Gargallo, Eusebi Arnau, Josep Cabruja, ronda Ferrer de Canet, via Cannetum (ambdós sentits des de l'autopista fins a la plaça Busquets) i rial Mas Figuerola.

7. Es restringirà el pas des de les 10.00 hores del dia 7 fins a les 10.00 hores del dia 8 a la via Cannetum, des de l'autopista fins a via Figuerola en ambdós sentits. També als carrers Rafael Masó i Eduard Farrés venint de la via Figuerola. I als carrers Francesc Guàrdia i Josep M. Danès venint per la ronda Ferrer de Canet (parc del Turó del Drac).  

8. La riera Gavarra, sentit baixada, estarà tallada al trànsit fins al carrer Comediants.

9. La Policia Local donarà pas als veïns del carrer Daniel Molina, a través de la via Cannetum. Els veïns del rial Vall de Maria i Horta de les Flors, accediran a casa seva a través de la carretera N-II.


Davant qualsevol dubte podeu consultar a la Policia Local, al telèfon 93 794 00 88.

Informació relacionada

Mapa aparcament Canet Rock 2018

                                Mobilitat canet rock

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^