ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament de Canet de Mar us desitja Bona Festa Major de Sant Pere
PUBLICAT Dimecres, 27.06.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Feliç Sant Pere!! Arriba la Festa Major. Us convidem a gaudir-la amb les mateixes ganes amb què s'ha estat preparant.

El detall dels actes el trobareu a l'agenda del web i a les pàgines centrals del darrer número del butlletí Viure Canet.

Aquesta és la salutació que fa la regidora de Festes, M.Assumpta Revoltós al programa d'enguany:

Estimades i estimats canetencs,

Durant tot l’any, cercaviles, aplecs, rues, fires, xerrades, concerts, exposicions, tallers, espectacles, curses i molt més, ens confirmen que Canet de Mar és un poble actiu, creatiu, generós, solidari, obert i alegre.

El poble s’omple de vida amb totes les activitats que,  amb l’estimable i essencial iniciativa i col·laboració  de les entitats, l’Ajuntament  promou, du a terme o hi contribueix.

I quan arriba l’estiu, arriba Sant Pere i Sant Pau i arriba la Festa Major.  Un esclat d’actuacions, una mostra de diferents actes i entreteniments, concentrats en uns pocs dies.

Enguany, la Comissió de Festes, les entitats i l’Ajuntament han treballat de valent per oferir-vos una programació àmplia i digna per a tots els assistents, per a totes les edats.

Així doncs, desitgem que el programa de Festa Major que us presentem en les pàgines centrals d’aquest Viure Canet sigui prou engrescador perquè  desperti el vostre interès i us animi a  participar.

Sortiu al carrer, ompliu les places, preneu possessió de l’espai, regaleu-vos la companyia dels amics i dels veïns... divertiu-vos  i  gaudiu de la Festa Major amb alegria i amb respecte.

Viviu la Festa Lliure!!!

Per unes Festes lliures de sexisme!!!

Molt bona Festa Major!!!

M. Assumpta Revoltós,
regidora de Festes.


imatge Festa Major 2017 - correfoc  gegants Festa Major

 Festa Major 016 arxiu  festa major 2017 - havaneres

^