Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
3a fase de la campanya sobre la informació que s'ha de donar als consumidors
PUBLICAT Dilluns, 04.06.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

fruita etiquetada webL’Ajuntament de Canet de Mar, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona inicia la tercera fase de la campanya informativa sobre “Requisits mínims exigibles als establiments pel que fa a la informació als consumidors”. La campanya consisteix a donar informació, comprovar i assessorar als propietaris de comerços i establiments, sobre la normativa que fa referència a horaris comercials, fulls oficials de reclamació, l’exhibició dels preus de venda al públic i els justificants de pagament, entre d’altres aspectes.

Des d'aquest 5 de juny, tècnics inspectors degudament acreditats per aquest Ajuntament, visitaran diferents establiments per informar-los, si escau, dels aspectes pendents d’adaptació a la normativa actual. Promoció Econòmica insisteix a explicar que aquesta és una campanya únicament informativa, ja que es considera del tot necessari que comerciants, restauradors i titulars d’empreses de serveis, coneguin quins son aquest requisits mínims exigibles pel que fa a la informació al consumidor, per tal d’evitar posteriors denúncies o sancions que la manca d’adaptació a la normativa actual pogués provocar.

Per a qualsevol consulta o aclariment cal adreçar-se a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, telèfon 93 795 46 25.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^