Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 10.05.2018
Promoció Econòmica farà tres tallers per als emprenedors aquest maig i juny.

Tallers formatius emprenedorsAquest cicle formatiu consta de tres tallers. Un es farà al maig i els altres dos al juny. Són gratuïts i s'adrecen a empreses i emprenedors. Estan organitzats per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Canet, en col·laboració amb les àrees de Promoció Econòmica de Calella, Pineda de Mar, Tordera, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar, i subvencionats per Diputació de Barcelona.

Evoluciona les teves idees pensant en clau de model de negoci

Aquest taller es farà en dues sessions, el 16 i el 23 de maig, de 10.00 a 13.00 hores. Es tracta d’un taller que pretén aportar noves perspectives sobre el procés d’emprendre i el mite del pla d’empresa, donant a conèixer l’eina complementària del model de negoci i com aplicar-ho a l’emprendre. A partir d’aquí, evolucionar i ordenar la idea dissenyant el propi model de negoci utilitzant tècniques de visual thinking i de creativitat. L'imparteix Jordi Pugdellívol, professor i expert en emprenedoria, innovació, gestió start-up i model de negoci; de la Consultora Start-Up & Innovation Sherpa.

Com posar preu als meus productes o serveis

Aquesta sessió es farà el dia 11 de juny, de 9.30 a 14.00 hores. És un taller on s'aprendrà a aplicar diferents sistemes per determinar el preu de venda, entendre les fórmules per fixar els preus dels productes o serveis i calcular el marge brut comercial. El taller serà impartit per Eulàlia Balañà, experta en creació i sonsolidació d'empreses de la consultora EBCCE.

Com captar els primers clients

El 18 de juny de 15.00 a 21.00 hores es farà aquest seminari, adreçat als qui comencen un negoci. S'oferiran eines i coneixements per aprendre a marcar l’estratègia comercial i generar un argumentari de vendes potent per captar clients i saber fer una adequada acció comercial. Es treballaran aspectes com la trucada comercial, les fases de la venda, els esdeveniments de networking o les entrevistes de vendes. L'impartirà Mónica Mendoza, consultora experta en màrqueting, vendes, negociació i gestió del canvi, de la consultora Energivity Consulting, SL.

Les inscripcions s'han de fer a través de l'adreça electrònica demperedd@canetdemar.cat. Més informació al telèfon 93 795 46 25