X
1a finestra emergent - portada
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Estrenem la primera ruta mediterrània del Camí de Sant Jaume
PUBLICAT Dilluns, 30.04.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

via marina camí de sant jaume - consorci turismeDissabte passat va tenir lloc la caminada inaugural de la Via marina del Camí de Sant Jaume, el tram de costa de la Via Augusta redescobert i a partir d'ara senyalitzat. Aquesta via uneix Girona i Barcelona i passa per la Costa Brava i la Costa del Maresme. Un tram que deriva de l’actual existent que va de la frontera amb França cap a Montserrat. Inicia doncs recorregut a la ciutat de Girona i creua les comarques del Gironès, la Selva, el Maresme i el Barcelonès fins arribar a l’església de Sant Jaume del carrer Ferran, a Barcelona.

Dissabte, a iniciativa del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va fer-se la caminada inaugural del tram del Maresme, en aquesta ocasió des de Sant Pol de Mar fins a Mataró, tot i que a la nostra comarca, la Via entra per Malgrat i va fins a Montgat, tot recorrent la costa.

La iniciativa, està finançada amb fons europeus i a més a més de l'impuls del Consorci de Promoció Turística, hi trobem entitats com l'Associació Gerunda Amics del Camí de Sant Jaume, la Generalitat, la Diputació de Barcelona  i molts municipis de les comarques del Gironès, la Selva, el Maresme y el Barcelonès.

La inauguració de la Via Marina, coincideix amb la XVIII trobada d'Associacions xacobees de l'Ebre i el Mediterrani, que s'ha celebrat a Mataró aquest cap de setmana.  

La informació es pot consultar a la web del Consorci de Promoció Turística del Maresme:https://www.costadebarcelonamaresme.cat/ca/natura/marina-del-cami-de-sant-jaume

Si entreu al web trobareu tots els punts de segellat de credencials amb un mapa dinàmic amb els punts de segellat de cada etapa i el seu horari i una fitxa tècnica que pot ser utilitzada per mostrar a aquells que estiguin interessats en la Via Marina.

 Aquesta informació també es troba disponible a la Xarxa Social WIKILOC.  Enllaç Perfil Consorci (Wikiloc) - https://ca.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=3588414

 

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^