Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Més propostes del Pressupost Jove. T'hi apuntes?
PUBLICAT Dijous, 26.04.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Fa uns dies us parlàvem dels Patis Oberts, la col·laboració amb la gossera o el festival de Dansa Urbana, com a propostes del Pressupost Jove que veien la llum.  Ara n'arriben més. Són el torneig de futbol sala o les activitats sobre el feminisme. Si hi voleu participar, o voleu fer-nos aportacions al respecte, envieu un missatge de correu a canet.lamasoveria@canetdemar.cat o a través de les xarxes socials de Joventut.

Continuem concretant les propostes que es van presentar a aquesta edició del #PressupostJoveCanet.

Torneig de futbol sala

En Mohamed va proposar realitzar un torneig de futbol sala. Després de concretar-ne l'organització amb ell i els seus amics, finalment tenim data. El torneig tindrà lloc el dissabte 5 de maig a partir de les 17.00 hores al pati de l'Institut Lluís Domènech. El torneig està pensat per joves d'edats compreses entre els 12 i els 15 anys.

Torneig de futbol sala

Activitats sobre el feminisme

L'Ariadna i les seves amigues van presentar la proposta de fer activitats que giressin al voltant del feminisme, ja que consideren  que aquesta és una temàtica molt important avui en dia i de la qual sovint ens manca informació i formació. Després de contemplar diferents  propostes hem acordat realitzar dos tallers a La Masoveria:

Taller: Introducció al feminisme: 10 de maig a les 18.00 hores.

Taller: Desmitificant l'Amor Romàntic: 21 de juny a les 18.00 hores.

Introducció al feminisme

Ja ho sabeu, si hi voleu participar, envieu un correu a canet.lamasoveria@canetdemar.cat, o feu-nos avisos a través de les xarxes socials de la Regidoria de Joventut.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^