ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local s'adhereix a la campanya "Pels Valents"
PUBLICAT Dilluns, 23.04.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
És una campanya promoguda per l'Hospital Sant Joan de Déu per invertir en investigació contra el càncer infantil. Hi podeu participar comprant escuts solidaris al preu de 4 euros. Es venen a la Comissaria de la Policia Local.

Pels valentsLa Policia Local de Canet de Mar s’adhereix a la campanya “Escuts solidaris", per contribuir a la tasca d’investigació mèdica contra el càncer infantil que es fa al Sant Joan De Déu Pediàtric Center de Barcelona. L’objectiu de la campanya és aconseguir 30.000.000 € per a crear el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic més gran d’Europa, així com per a projectes d’investigació, atenció i educació d’aquests nens i nenes.

La Policia Local de Canet de Mar recapta fons a través de la venda d’uns escuts adhesius especials que combinen la insígnia policial de Canet amb l’etiqueta “pels valents”, que identifica la lluita dels nens i nenes contra la malaltia.

Les insígnies estan impreses amb fil daurat, color que simbolitza la lluita contra el càncer infantil, sobre un fons negre i porten una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa.

Inicialment es posen a la venda 200 unitats d'aquests escuts solidaris que es poden adquirir, a partir d'aquest dilluns 23 d’abril, al preu de 4 euros, a les dependències de la Policia Local (Drassanes del Pla, 30). 

Més de quaranta Policies Locals de tot Catalunya ja s’han adherit a la campanya que neix de la iniciativa dels agents de policia del municipi vallesà de Sant Celoni. En paraules de l'alcaldessa i regidora de Seguretat Ciutadana, Blanca Arbell, “fa il·lusió afegir-nos a aquesta iniciativa i aportar el nostre granet de sorra per aconseguir l’objectiu d’aquesta causa solidària: la lluita contra el càncer infantil"

Des de la Policia Local també s’anima a tots els que participin a la iniciativa a fer-se una foto amb l’escut solidari i compartir-ho a les xarxes socials amb l'etiqueta #pelsvalents o #paralosvalientes i així aconseguir una major difusió de la campanya.

^