ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Sant Jordi cultural, musical, artístic i senderista
PUBLICAT Dilluns, 16.04.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Imatge cartell BibliotecaSembla que el bon temps ens acompanyarà en els dies que s'acosten i per tant, que tindrem un Sant Jordi que convidarà a sortir al carrer. Canet, com sempre, celebrarà la diada i ho farà des d'uns dies abans, amb activitats de diferents àmbits però tots ells relacionats amb Sant Jordi.

La Biblioteca P. Gual i Pujadas és qui ha preparat el gruix d'actes d'aquests dies. També hi haurà un taller de roses organitzat per Joventut. Aquest divendres es presentarà a la Sala infantil de la Biblioteca, la Guia de Recursos del Maresme 2018. Es farà dins la celebració del laboratori de lectura, Bibliolab Naturalistes, una activitat adreçada al públic familiar. El mateix divendres es farà el taller de roses de Sant Jordi a La Masoveria.

Dissabte 21, tindrà lloc una activitat també familiar, i també emmarcada dins la presentació de la Guia de recursos. En aquest cas el que es proposa és una passejada fins al Venteveio, el cim més alt de Canet.

Diumenge es dedicarà a la música i els contes. Actuarà la Big Band i la Big Band Júnior de l'Escola de Música i l'escola d'anglès Kids & Us explicarà un conte en aquesta llengua. Totes dues activitats es faran a la Biblioriera.

Dilluns, 23 d'abril, diada de Sant Jordi, a part de les parades habituals de llibres i roses, es lliuraran els premis de la cinquena edició del Premi de Narrativa Biblioteca de Canet. Després hi haurà una sessió del conte especial, dedicada a Sant Jordi.

El detall de totes les activitats la trobareu als cartells adjunts i a l'agenda del web.

Cartell Sant Jordi - biblioteca - 2018

Cartell Sant Jordi - biblioteca - 2018

Fitxer: biblioteca_sant_jordi_2018_f.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 231.04 kB

Taller de roses de Sant Jordi - abril 2018

^