Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament vol destinar la "caseta del conserge" a les entitats locals
PUBLICAT Dimarts, 03.04.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Caseta conserge 180403La Junta de Govern Local del 7 de febrer, va acordar solˇlicitar a la Diputaciķ, un canvi d'ús per a l'edifici de la riera Gavarra que ens van cedir fa gairebé dos anys. En concret va ser al Ple de la Diputaciķ del 28 de juliol de 2016, quan la Diputaciķ va cedir l'ús de l'immoble situat a la riera Gavarra 38 i conegut com a "caseta del conserge", ja que era l'habitatge que donava entrada al campus de l'Escola Universitāria, en concret a la pista poliesportiva del recinte. 

L'Ajuntament i la Diputaciķ van signar un conveni de cessiķ d'ús en el qual figurava que l'immoble es destinaria a reubicar els diferents serveis de l'Ārea de Promociķ Econōmica de l'Ajuntament, per tal d'apropar-la al centre del municipi. Ara perō, un cop aquesta ārea s'ha consolidat a l'edifici de Vilˇla Flora, es planteja l'opciķ d'un canvi en la destinaciķ d'ús de la "caseta del conserge".

Per aquest motiu, la Junta de Govern Local, formada per l'alcaldessa i els tinents d'alcalde, ha acordat solˇlicitar a la Diputaciķ que l'habitatge es destini a acollir les entitats de carācter associatiu del nostre municipi. Ho ha proposat l'Alcaldia i a partir de l'aprovaciķ de la Diputaciķ, l'Ajuntament es posarā a treballar per adequar-lo al nou ús.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^