ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La primavera ens porta el festival Essencials
PUBLICAT Dimarts, 13.03.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cartell essencialsJoana Serrat i Jo Jet i Maria Ribot són els dos concerts que oferirem als jardins de Vil·la Flora els dies 20 d'abril i 19 de maig. Formen part del cartell d'Essencials, un festival que ens arriba de la mà del director d'escena Abel Coll i que es farà també als pobles veïns de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Arenys de Mar i Arenys de Munt. Bona música en espais reduïts, de no més d'un centenar d'espectadors i una cuidada escena, acompanyada d'una copa de vi. Com diu el seu director, essencials és un cicle de concerts de país, amb voluntat d'arrelar i que vol atraure la gent que ja coneix els cantants i també aquella que es deixa seduir. Per aconseguir-ho, ha comptat amb el suport de les regidories de Cultura dels cinc municipis.


Canet acollirà, juntament amb quatre municipis veïns, com són Sant Pol, Sant Cebrià i els dos Arenys, el cicle de música Essencials. Ens arriba de la mà del director artístic i d'escena, Abel Coll, fill de Sant Cebrià de Vallalta i que compta amb una sòlida trajectòria sobretot centrada en el món del teatre, però des de fa uns anys, endinsant-se també en l'escena musical. La seva proposta, que ha cuallat a les àrees de Cultura dels cinc ajuntaments, ens proposa un cicle de concerts amb grups de diferents estils que combina noms coneguts amb músics novells.

L'Essencials comença el 14 d'abril a Sant Pol i acabarà el 16 de juny a les Clarisses d'Arenys. A Canet hem escollit els jardins de Vil·la Flora per celebrar-hi els dos concerts que es fan al nostre municipi. Són el de Joana Serrat, el divendres 20 d'abril i el de Jo Jet i Maria Ribot el 19 de maig.  Les entrades es posaran a la venda el 20 de març al preu de 6 euros per concert. La informació la trobareu al web del festival www.essencials.cat. Preneu nota dels concerts, els dies i els espais de cada municipi:

Dissabte 14 d'abril: DONALLOP a les Antigues Escoles de Sant Pol de Mar
Divendres 20 d'abril: JOANA SERRAT, als jardins de Vil·la Flora de Canet de Mar
Dissabte 28 d'abril: XY a la Sala Polivalent de Sant Cebrià de Vallata
Dissabte 5 de maig: XARIM ARESTÉ, a l'Escorxador d'Arenys de Munt
Dissabte 12 de maig: ESTÚPIDA ERIKAH a les Clarisses d'Arenys de Mar
Dissabte 19 de maig: JO JET I MARIA RIBOT, als jardins de Vil·la Flora de Canet de Mar
Dissabte 26 de maig: MAZONI a les Antigues Escoles de Sant Pol de Mar
Dissabte 2 de juny: JUDIT NEDDERMANN a la Sala Polivalent de Sant Cebrià de Vallata
Dissabte 9 de juny: QEL XIBERTA, a la Sala Corrioles d'Arenys de Munt
Dissabte 16 de juny: GUILLEM ROMA a les Clarisses d'Arenys de Mar

Tots els concerts són a les 21.00 hores

cartell essencials

cartell essencials

Fitxer: aaff_cartellessencials_programa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 4.16 MB

^