Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ajuda'ns a repensar la participació ciutadana a Canet!
Enquesta per al nou Reglament de Participació
PUBLICAT Dimarts, 06.03.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

imatge enquesta internetL'Ajuntament, a través de l'Àrea de Participació Ciutadana i Igualtat, està elaborant el nou Reglament de Participació Ciutadana. Per fer-ho, cal un debat públic ja que l'opinió de la ciutadania és cabdal. Així doncs, des d'ara i fins a l'1 d'abril, us convidem a participar en l'enquesta en línia per repensar la participació ciutadana a Canet. Podeu accedir-hi clicant a l'enllaç següent: Enquesta nou Reglament de Participació Ciutadana

Per què animem a contestar-la?

Perquè estem endegant un debat públic sobre el nou Reglament de Participació i creiem que és una oportunitat per debatre sobre com entenem la participació i com millorar-la. Alhora, creiem que cal garantir els drets bàsics de la ciutadania a participar en assumptes públics i per això convé redactar un Reglament específic. Concretament, aquest nou Reglament ens ajudarà a:

  • Impulsar la participació online
  • Millorar els mecanismes de participació (consells, processos, consultes populars, altres vies per participar...)
  • Implementar la transparència i el retiment de comptes
  • Crear nous espais de col·laboració entre ciutadania i administració
  • Millorar la transversalitat entre diferents àrees de l'administració en participació ciutadana

Com ho fem i com s'hi pot participar?

Ja s'han iniciat sessions de treball i debat amb els tècnics de diferents àrees municipals. Es realitzarà una sessió de treball amb representants d'entitats, dels Consells Municipals, membres de grups de treball sectorials, etc.

La ciutadania en general farà arribar les seves opinions a través d'aquesta enquesta i podrà participar en fer les esmenes i les propostes que cregui oportunes a l'esborrany del Reglament, que es publicarà al web municipal. La redacció final del Reglament de Participació Ciutadana s'aprovarà a través del Ple de l'Ajuntament, amb els canvis i els suggeriments validats per l'Equip de Govern en el període d'exposició pública al web.

Us convidem a participar-hi, fem-ho entre tots, fem-ho possible.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^