ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament retransmet els plens en directe
PUBLICAT Dijous, 01.03.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

ple ordinariLes sessions plenàries de l'Ajuntament de Canet de Mar, poden seguir-se en directe a través de la retransmissió que fem mitjançant la tecnologia streaming al nostre canal de la plataforma Youtube. El consistori fa un pas més doncs, per acostar les noves tecnologies a la ciutadania.  La tecnologia streaming permet el visionat immediat de documents que tenen molt de pes optimitzant la seva descàrrega.

La retransmissió dels plens municipals es planteja com una acció per reforçar la transparència i acostar els càrrecs electes i les decisions que aquests prenen a la població. Per facilitar la consulta posterior, les sessions quedaran arxivades al Canal Ajuntament de Canet de Mar de Youtube i al portal institucional www.canetdemar.cat.

Les sessions plenàries són públiques i es fan habitualment l'últim dijous de cada dos mesos a la Sala de Plens, tot i que també hi ha en algunes ocasions plens extraordinaris i/o urgents. La transcripció de les actes les trobareu també publicades, després de la seva aprovació, a la seu electrònica del web institucional. 

Per poder dur a terme aquesta gravació i la publicació de les actes el Ple va modificar el Reglament Orgànic Municipal. També es té en compte en la publicació de les actes, el compliment a la normativa vigent sobre protecció de dades de caràcter personal.

Consulteu totes les actes de Ple a La Cartellera de l'Ajuntament.

^