Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'OMIC manté al 2018 l'assessorament sobre les clàusules sòl
PUBLICAT Dimarts, 27.02.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

clausula terra cartellCom ja s'ha fet des de la primavera de 2017, l'Ajuntament, a través de l'OMIC, l'Oficina d'Atenció al Consumidor ubicada Vil·la Flora, manté al 2018 l'assessorament gratuït destinat a atendre les consultes relacionades amb les CLÀUSULES ABUSIVES EN PRÉSTECS HIPOTECARIS.

És un servei que s'afegeix al que ja fa habitualment l'OMIC. En aquest cas, un dimecres al mes (excepte l'agost) i en horari de 10.00 a 12.30 hores, un advocat de l'ICAB es desplaçarà fins a Canet per oferir aquest servei. Cal demanar cita prèvia trucant al Centre Cívic i Cultural de Vil·la Flora (93 795 46 25) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

Aquest servei es pot prestar gràcies al suport de la Xarxa Local de Consum de la Diputació de Barcelona i el Col·legi d'Advocats de Barcelona.

Es consideren clàusules abusives totes aquelles estipulacions no negociades individualment i les pràctiques no consentides expressament que, en contra de les exigències de la bona fe causin en perjudici del consumidor i usuari, un desequilibri important dels drets i les obligacions de les parts que es derivin del contracte.

Entre elles, les CLÀUSULES TERRA són unes clàusules establertes en els contractes de préstec hipotecari a interès variable que preveuen que, encara que el tipus d'interès baixi per sota d'un determinat llindar establert per l’entitat bancària, la persona consumidora seguirà abonant el corresponent a aquest límit sense beneficiar-se de la baixa del tipus d’interès de referència, habitualment l'euríbor.

Més informació a www.diba.cat/clausulaterra

Entreu directament a l'espai amb informació de l'OMIC

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^