Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou rčcord de matrícules a la UNED de Canet de Mar
PUBLICAT Dilluns, 26.02.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

El centre UNED Canet de Mar ha encetat aquest febrer, el segon semestre del curs actual. I ho fa, de nou, amb un balanį global molt positiu. Aquest any, l'aula sčnior de Canet ha tornat a superar el nombre d'inscripcions respecte als cursos anteriors, fins arribar a les 194 matrícules.

La UNED imparteix, des de l'any 2008, cursos d'extensiķ universitāria sčnior a Canet de Mar. Durant el primer semestre, el centre ha programat els cursos de psicologia, catalā escrit, anglčs i informātica. Aquest segon semestre s’estā oferint un curs d'histōria i patrimoni de Canet, histōria de la música, francčs i un segon nivell d’anglčs.

Tots els cursos de la UNED sčnior s'adrecen a la poblaciķ de més de 50 anys i, des de fa dos anys, també s'hi poden inscriure els mestres i els professors de la comarca de qualsevol edat ja que l'oferta docent de la UNED es pot convalidar com a hores de formaciķ continuada del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Cada curs té una durada de 30 hores lectives i estan reconeguts amb 1 crčdit ECTS. Els crčdits ECTS (European Credit Transfer System) sķn la mesura de valoraciķ acadčmica de les assignatures en tots els estudis oficials universitaris europeus.

uned senior - inauguraciķ

La inauguraciķ del curs 2017 - 2018 de la UNED sčnior es va fer l'octubre passat i va comptar amb una lliįķ inaugural a cārrec del periodista Antoni Bassas. Durant l'acte es va fer lliurament als alumnes, dels diplomes del curs passat.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^