ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament participa activament un cop més, en una nova edició del Canet Rock
PUBLICAT Dijous, 22.02.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

presentació canet rock - grupsAquesta setmana ha tingut lloc a l'antiga Fàbrica Damm de Barcelona, la presentació als mitjans del cartell del Canet Rock 2018. Per cinquè any consecutiu, el primer dissabte de juliol, el nostre municipi acollirà la vinguda de 23.000 persones per viure, un any més, dotze hores ininterrompudes de música en directe amb alguns dels grups més representatius del panorama musical català.

presentació Canet Rock - regidorsEl 7 de juliol de 2018 el nostre municipi viurà el cinquè Canet Rock del segle XXI. Aquest dimarts hem conegut el cartell i ja sabem doncs, que al Pla d'en Sala aquest any hi tocaran Els Amics de les Arts, Els Catarres, Zoo, Animal, Doctor Prats, La Sra. Tomasa, La Soul Machine & Brodas Bros, Pupil·les, Miquel del Roig, Ernest Codina, PD Busquets i Txarango, que seran els qui clouran el festival i acompanyaran el públic fins a la sortida del sol. Encara falta per saber un darrer grup, que és sorpresa i coneixerem a l'abril.

L'alcaldessa Blanca Arbell, i els regidors Pere Xirau, Sílvia Tamayo i Raquel Serra han assistit a la presentació fent palès el suport i la implicació del consistori a aquest esdeveniment que celebrem just després de la Festa Major de Sant Pere.

Com els altres anys hi haurà un reforç en el servei de trens, amb un 30% de descompte per als usuaris que vagin al Canet Rock. També s'habilitarà un servei de bus, que els assistents al festival poden demanar ells mateixos, escollint lloc i hora d'arribada.

Les entrades ja són a la venda. Tota la informació del festival s'anirà coneixent durant els propers tres mesos i la trobareu actualitzada al web del festival www.canetrock.cat.

^