ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les entitats han de presentar la justificació de les subvencions atorgades al 2017
PUBLICAT Dilluns, 15.01.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

entitats imatge webEl 31 de gener de 2018 és la data última per fer efectiva la presentació de la justificació de les subvencions rebudes durant el 2017 per les entitats i les associacions locals. Tota la documentació requerida la trobareu a l'espai de la Finestreta Digital del web institucional i s'ha de presentar al Registre general de l'Ajuntament, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

La convocatòria de les subvencions va ser aprovada per la Junta de Govern Local al març de 2017 i s'adreçava a activitats i projectes dels àmbits cultural, educatiu, social, de joventut, esportiu i medi ambient. El règim d'atorgament és el de concurrència competitiva, és a dir, que no són nominals, sinó que s'atorguen prèvia sol·licitud i per àmbits d'actuació, d'acord amb els criteris fixats a les bases de la convocatòria.

Ara se n'ha de fer la corresponent justificació, per la qual cal presentar una memòria detallada dels diferents projectes i la relació de despeses i inversions realitzades en l'execució de les activitats.

^