Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El dia 15 es tanca la recepciķ d'albarans de la Minideixalleria per a la bonificaciķ de la taxa de residus
PUBLICAT Dilluns, 08.01.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

minideixalleria imatge webL'Ajuntament aplica una bonificaciķ del 5% a la taxa domiciliāria de recollida de residus, a aquells ciutadans que facin ús de la Deixalleria o la Minideixalleria durant l'any. Amb un mínim de 8 vegades que s'hi vagi ja s'hi té dret. Per tal de fer el recompte del 2017 i poder aplicar la bonificaciķ, Medi Ambient tancarā la recepciķ dels albarans de la Minideixalleria que justifiquen l'entrada de residus el proper dilluns 15 de gener.

Aquesta bonificaciķ, que es farā efectiva durant aquest 2018, suposa un estalvi del 5% en la taxa domiciliāria de recollida de residus per als usuaris que, a títol particular, facin 8 entrades com a mínim a la Deixalleria i la Minideixalleria de Canet.

Quan es comenįa a fer, el ciutadā rep una targeta magnčtica que comptabilitza totes les vegades que s'hi va. Aixō pel que fa a la Deixalleria. A la Minideixalleria en canvi, que recordem estā ubicada a la Plaįa Mercat, cada cop que s'hi porten residus, el ciutadā obté un albarā. Aquests albarans sķn els que s'han de portar a l'Ajuntament i entrar-los amb una instāncia, que es farā arribar a l'Ārea de Medi Ambient. El darrer dia per fer-ho aquest exercici és el proper dilluns 15 de gener.

Us recordem que només es concedirā una bonificaciķ per unitat familiar i habitatge i que no s'hi comptabilitzen com a entrades de residus les fraccions de paper i cartrķ, envasos i vidre. Tampoc s'hi poden incloure el rebuig ni restes de menjar.

L’Ārea de Medi Ambient redactarā un informe i la Junta de Govern aprovarā les bonificacions que es comunicaran a la Oficina de Recaptaciķ perquč s’apliqui un 5% de bonificaciķ per als usuaris a la taxa de l’any 2018.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^