ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest novembre celebrem la I Jornada de l'Esport i la Participació de Canet
PUBLICAT Dimecres, 15.11.2017
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Els dies 24 i 25 de novembre tindrà lloc la I Jornada de l'Esport i la Participació de Canet. Les dues àrees, Esports i Participació ciutadana, s'han unit amb la voluntat de fomentar l'esport orientat a portar una vida saludable i activa. Canet de Mar té un compromís ferm amb l'esport i amb la potenciació de la pràctica esportiva com a eix vertebrador de la societat i com a eina educativa per a la transmissió de valors.

D'aquí que s'aprofiti la celebració de la Nit de l'Esport que es fa cada any, per incloure activitats lúdiques i esportives obertes a tothom i allargar-ho durant dos dies. La tarda nit de divendres 24 tindrà lloc el taller "Promoció dels valors a través de l'esport". Serà a La Masoveria de Vil·la Flora de 18.00 a 21.00 hores. S'adreça a directius, entrenadors, esportistes i també als seus familiars, sobretot a les categories d'esport base. Podeu fer inscripcions a través de l'adreça masvidalnj@canetdemar.cat.

L'endemà, dissabte 25, celebrarem al matí el 9è aniversari del complex esportiu municipal H2O.  A la tarda, de 17.00 a 20.00 hores, al Pavelló d'Esports i a la plaça Universitat, hi haurà inflables, activitats recreatives i tallers esportius organitzats per les entitats i les associacions locals. I la nit serà el torn del reconeixement i l'homenatge als millors esportites i clubs locals durant la temporada passada. La Nit de l'Esport vestirà de gala la festa i posarà punt i final a la celebració d'aquesta primera jornada orientada a l'esport i a tot allò que representa.

Des de l'Ajuntament s'ha demanat la col·laboració de totes les entitats, tant en les activitats com en les propostes de candidats i candidates als premis de la Nit de l'Esport. Les categories són: millor esportista individual i masculí, millor equip femení i masculí, premi a la promoció de l'esport base, premi a una trajectòria esportiva, premi a la projecció exterior i premi a una acció solidària d’entitat esportiva.

Detall de les activitats, a l'agenda del web.

Cartell Jornades esport DEF

Cartell Jornades esport DEF

Fitxer: Cartell_I_Jornades_de_l_esport_canetenc_DEF.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.9 MB

^