Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
17 joves participen al Projecte Passarelˇles aquest curs 2017 - 18
PUBLICAT Dilluns, 13.11.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

projecte Passarelˇles - any 2011Aquest curs s'ha iniciat una nova ediciķ del Projecte Passarelˇles. Des de l'octubre, alguns alumnes del darrer cicle de la ESO, combinen les classes a l'institut amb l'estada en empreses locals. Sķn alumnes de 3r i 4t dels dos instituts públics de Canet, el Lluís Domčnech i el Sunsi Mora que presenten alguna dificultat per seguir la formaciķ reglada i poden tenir risc d'abandonament escolar. Se'ls ofereix, a més a més de l’adaptaciķ curricular, estades formatives en empreses, institucions i comerįos per tal que l’alumne participant pugui aprendre part de la realitat del mķn laboral i trobi la motivaciķ per aconseguir la titulaciķ d'Educaciķ Secundāria Obligatōria.

Aquest any el projecte compta amb la participaciķ de 17 alumnes entre els dos centres, el Lluís Domčnech i el Sunsi Mora.

El projecte Passarelˇles compta amb la implicaciķ directa de les ārees d’Educaciķ i Infāncia, Joventut i Promociķ Econōmica de l'Ajuntament, cadascuna incidint en l'āmbit de la seva especialitat. D'aquesta manera s'ha pogut engrescar a empreses i comerįos locals perquč colˇlaborin amb el projecte, acollint dos matins a la setmana els joves que hi participen i fent que adquireixin habilitats socials que els seran molt útils en un futur.

Aquest curs colˇlaboren amb el projecte l'Agrobotiga El Sindicat, Floristeria Rosa Bley, Frank Automociķ, la Llar d'Infants Municipal El Palauet, My Sweet Dreams Cupcakes, H2O complex esportiu municipal, Residčncia Guillem Mas, Residčncia CDM, System perruquers, Taller MLL, Taller Moto Racing Canet i el mateix Ajuntament.

Des de l'Ajuntament i des dels dos instituts es convida les empreses i els comerįos locals a participar en el Projecte Passarelˇles, ja que es tracta de donar una oportunitat a aquests nois i noies perquč s'engresquin a acabar els estudis i coneguin de primera mā com és el mķn laboral. Sķn 8 hores setmanals durant les quals colˇlaboren en tot allō que és propi de l'empresa o el comerį assignat. Si hi voleu colˇlaborar us podeu posar en contacte amb l’Ārea de Promociķ Econōmica de l’Ajuntament, trucant al 93 795 4625 o enviant un correu a canet.promeconomica@canetdemar.cat

Des d’aquí volem expressar el nostre agraīment i reconeixement a totes les empreses i professional que fan possible un cop més aquesta ediciķ del programa.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^