ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Proper taller per emprenedors "Web semàntica - les darreres novetats en SEO"
PUBLICAT Dijous, 26.10.2017
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

web semantic imatge webEl dilluns 6 de novembre, de 9.00 a 14.00 hores, es realitzarà un nou taller adreçat a empreses i emprenedors. Es farà a l'Institut Lluís Domènech i Montaner i porta per nom “Web semàntica – Les darreres novetats en SEO”. Està organitzat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, en col·laboració amb les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar i Tordera, i subvencionat per Diputació de Barcelona.

Aquest taller pretén capacitar els assistents perquè entenguin el nou funcionament de Google, que entenguin el concepte de web semàntica i puguin ser capaços d’implementar la web semàntica als seus llocs web, estructurant les dades de manera que puguin se interpretades correctament pels cercadors.

El taller serà impartit per Montserrat Peñarroya, màster en Societat de la Informació i especialista en màrqueting digital, de la Consultora Quadrant Alfa, SL (3iSIC).

Inscripcions a través de l'adreça demperedm@canetdemar.cat. Més informació a l'Àrea de Promoció Econòmica de Vil·la Flora 93 795 46 25

^