Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Instal·lació gratuïta de filtres per a la TDT fins al 31 d'octubre
PUBLICAT Dimecres, 04.10.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

El proper 31 d'octubre acaba el termini per què els ciutadans que tinguin problemes amb la recepció del senyal de la TDT, puguin instal·lar gratuïtament un filtre que ho solventi. Com ja hem informat en repetides ocasions, es tracta d'un desplegament de tecnologia 4G per a telefonia mòbil, que pot afectar la recepció de la Televisió Digital Terrestre (TDT). Les emisions de telefonia mòbil 4G es produeixen a la banda adjacent a la de la TDT i això pot fer que la recepció de la televisió pugui veure's afectada en alguns edificis pròxims a les antenes.

L'empresa encarregada de la instal·lació d'aquests filtres, ens avisa que la gratuïtat en la instal·lació d'aquests filtres, acaba el proper 31 d'octubre. Fins aquesta data doncs, els veïns que tinguin problemes amb la recepció del senyal de la Televisió Digital Terrestre, podeu trucar al telèfon 900 833 999 i us instal·laran gratuïtament un filtre perquè pugueu seguir veient la televisió amb normalitat.

Per tal de garantir els drets dels usuaris, el Ministerio de Industria, Energía y Turismo a través de la Secretaría de Estado de Telecomunicaciones y para la Sociedad de la Información, resoldrà les reclamacions i les queixes a través d'aquest mateix telèfon, o bé a través del formulari que trobareu al web www.llega800.es.
lelga 800 v7

llega 800 v7

Fitxer: Infografiallega800_version7_def.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 3,16 MB

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^