ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dissabte 30, carretera tallada per prova esportiva
Ironman Barcelona
PUBLICAT Dilluns, 25.09.2017
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

ironman barcelona - imatge webAquest dissabte, 30 de setembre, se celebra una nova edició de la cursa Ironman Barcelona. Amb l’objectiu de minimitzar les possibles afectacions viàries, el Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, els ajuntaments i les policies locals de Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar, el Masnou i Montgat, adopta un dispositiu especial de trànsit.

Aquesta competició esportiva, amb sortida i arribada a la ciutat de Calella, combina tres proves diferents de natació, ciclisme i cursa a peu.

A Canet ens afecta la prova de ciclisme, que transcorre per la carretera N-II. Així, no es podrà circular en cap cas, entre les 7.30 i les 18.30 hores pel tram de carretera entre Calella i Montgat.

Es donaran passis gratuïts per circular per l’autopista, als conductors que hagin de desplaçar-se direcció Barcelona durant la cursa.

Si voleu més informació sobre l'afectació al nostre municipi, adreceu-vos a la Policia Local (telèfon 93 794 00 88). També podeu consultar el web de l'organització.

cursa bici ironman 017

^