Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Estrenem web!
PUBLICAT Divendres, 01.09.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Aquest setembre donem d'alta el nou web institucional. És el fruit del treball dels darrers mesos, durant els quals hem adaptat tots els continguts per crear un web responsive, és a dir, que es pugui seguir còmodament des de qualsevol dispositiu electrònic. Això ens acosta a la ciutadania, que és en definitiva, l'objectiu de tot servei públic.  Per fer-lo ens hem emmirallat en webs d'altres administracions, sobretot europees, que orienten els continguts cap a la informació i la prestació de serveis. Ens interessa sobretot que els ciutadans trobeu la informació i que aquesta estigui actualitzada. Som conscients dels recursos de què disposem, tant econòmics com humans, i per tant, ens hem centrat a sentar les bases d'una bona arquitectura informativa, per després anar-la ampliant posteriorment i poder així fer una bona transició cap a l'administració electrònica, que permetrà guanyar en eficiència i sobretot farà fàcil la interacció Ajuntament (administració) - ciutadà (administrat).

Ens preparem doncs per donar compliment a la legislació vigent en matèria de transparència i administració electrònica. Publiquem el catàleg de serveis de la corporació, un document obert en el qual estem treballant. També donem d'alta en un lloc destacat el portal de Transparència i pren protagonisme la Finestreta Digital, amb els tràmits i les gestions que podeu fer amb l'Ajuntament. Mantenim l'espai de notícies i la informació destacada. Agenda, entitats i tauler d'anuncis continuen a la portada, així com l'enllaç amb les xarxes socials, tot i que hem modificat la seva ubicació.

Web des de l'any 2002

El web institucional va néixer al novembre de l'any 2002. La gestió dels continguts, el disseny de l'arquitectura i la seva actualització són responsabilitat de l'Àrea de Comunicació, que publica el que les diferents àrees i departaments li faciliten.  L'empresa Ample 24 n'és la responsable tècnica, a través del suport que ens facilita la Diputació de Barcelona. 

Gestionar els continguts d'un web institucional requereix molta dedicació. Si detecteu errades, enllaços incorrectes o voleu fer-nos qualsevol aportació, podeu escriure'ns a canetdemar@canetdemar.cat i així ho podrem corregir més ràpidament. Recordeu que hi estem treballant. Moltes gràcies!!!

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^