Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 09
pancarta 15
Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 13
Pancarta 11
Canet Rock 014
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 12
Pancarta 07
Pancarta 06
Pancarta 10
Pancarta 04
sant jordi
Pancarta 02
Pancarta 14
Canet Rock 014
NOTÍCIES
Aquest any celebrem la desena Fira Mercat Modernista
15, 16 i 17 de setembre

cartell FMM retallL'Ārea de Promociķ Econōmica organitza un any més la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar. El nostre municipi es vestirā de nou de modernisme, i ens farā entrar en aquesta čpoca durant tot un cap de setmana, que estarā ple d’actuacions, activitats culturals, artístiques, lúdiques, infantils i gastronōmiques, amb espectacles, rutes, exposicions, conferčncies... i noves propostes que contribueixin a reforįar la singularitat d'aquest esdeveniment.

Aquest any celebrem el desč aniversari de la Fira i hem escollit com a temātica principal "Les dones del modernisme". En aquella čpoca les dones quedaven en un segon terme, essent objectes de contemplaciķ o de devociķ. Perō les dones del Modernisme es van erigir, elles mateixes, en artistes que van seguir la crida de la seva vocaciķ lluitant contra les circumstāncies reduccionistes del moment. Ser pintora, escriptora, compositora o escultora era un repte i un doble desafiament: respecte de la societat en general i de la vida familiar en particular.

A la cloenda de l’acte inaugural, com ja es va fer en la passada ediciķ, viurem la Nit de tapes i varietés, on es podrā fer degustaciķ de tapes de l’čpoca i s’amenitzarā la vetllada amb la celebraciķ d’un espectacle de varietés tal i com es feia a principis del segle XX, amb números de malabarisme, ball, música o escenes cōmiques.

Com cada any, per aconseguir la recreaciķ de l’ambient modernista, es necessita la implicaciķ de la ciutadania vestida d’čpoca, dels comerįos colˇlaboradors decorant les botigues, dels establiments de restauraciķ oferint plats de l’čpoca i de les entitats i associacions organitzant activitats que dinamitzin la Fira. Des de l'Ajuntament es fa una crida a la participaciķ.

A partir del 14 d'agost es podran fer les reserves de les visites al Castell i les rutes guiades a l'Oficina de Turisme ubicada a la Casa museu. 

Video promocional de la Fira:

Informaciķ publicada el 2 d'agost de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat