Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet rep un llegat de béns de Lluís Domènech i Montaner
PUBLICAT Divendres, 28.07.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Donació llegat Ll. DomènechMaria Mercè Domènech Caselles, néta de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner ha signat un codicil mitjançant el qual disposa que farà donació de béns del seu avi perquè en un futur siguin exposats a la Casa museu Domènech i Montaner. El llegat ens arriba a través d'acte notarial, i s'ha donat directament a l'alcaldessa Blanca Arbell. Totes les gestions per fer-ho possible s'han dut a terme des de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament.

Són un seguit de béns a través dels quals els visitants podran percebre els costums de l'època i com es vivia un segle enrere. La donació es fa, d'acord amb el text del codicil, pel convenciment que mani qui mani a Canet, la memòria del seu avi serà respectada. Prova n'és el nombre d'alcaldes que han representat el municipi els darrers 20 anys, de diferents formacions i ideologies polítiques però tots amb el mateix objectiu de preservació del Modernisme i el seu llegat.

El lliurament del codicil amb el compromís de donació del llegat s'ha fet aquest juny passat a la Sala annexa a l'Alcaldia.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^