Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La policia desallotja la finca de Can Segarra, que estava ocupada ilˇlegalment i s'hi feien festes "rave"
PUBLICAT Dijous, 06.07.2017
Comparteix al facebookCompartir a Twitter

Aquest dimecres, agents del cos de Mossos d'Esquadra, acompanyats de membres del cos judicial, han fet efectiu el desnonament de la finca de Can Segarra, ocupada ilˇlegalment des de fa més d'un any i mig. El propietari d'aquesta finca va fer, quan la finca va ser ocupada, denúncia per un delicte d'usurpaciķ contemplat a l'article 245 del Codi Penal. Actualment estava pendent de desnonament per part del jutjat.

El cap de setmana del 3 i 4 de juny, la policia va rebre queixes veīnals perquč s'hi estava celebrant una festa a nivell europeu de les conegudes com a festes rave, esdeveniments no autoritzats de música i ball convocats a través de xarxes i que s'allarguen hores i fins i tot dies. El cap de setmana del 10 i 11 de juny es va fer una altra festa, amb música molt elevada i altres inconvenients, a la qual van assistir de nou moltes persones. Hi va haver moltes queixes per les molčsties a veīns i establiments de descans prōxims, com cāmpings i residčncies de gent gran. I s'ha tingut també coneixement que se'n preparava una altra pel cap de setmana del 15 i 16 de juliol.

Des de la Policia Local de Canet s'ha fet tot allō que estava a l'abast, és a dir, denúncia administrativa per incompliment de l'Ordenanįa de Civisme i Convivčncia Ciutadana a causa de les molčsties ocasionades als veīns que viuen a la zona, mentre no finalitzés el procediment de desnonament. També s'ha fet un ofici per informar-ne al Jutjat, que ja coneixia la causa. Aixō ha fet que s'accelerés el procés i el dia 20 de juny la Policia Local va poder notificar a les persones que residien a la finca ocupada, que tenien 10 dies naturals per abandonar-la.

Aquest dimecres, 5 de juliol, a les 7.00 hores, membres del cos de Mossos d'Esquadra, han fet doncs el desnonament. S'han identificat 6 persones, que han marxat pacíficament de la finca. Can Segarra s'ha pogut tornar a mans del seu propietari legal, que estā posant els mitjans necessaris perquč no es torni a ocupar de forma ilˇlegal.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^