Ajuntament de Canet de Mar
Canet Rock 014
Pancarta 10
Pancarta 03
Pancarta 09
Pancarta 13
Pancarta 14
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 05
sant jordi
pancarta 15
Pancarta 04
Pancarta 12
Canet Rock 014
Pancarta 06
Pancarta 11
Pancarta 01
NOTÍCIES
Torna el Festival Poesia i +

Cartell Poesia i + - 2017Canet de Mar participa també aquest any al Festival Poesia i +, que organitza Caldes d'Estrac i al qual s'han anat sumant altres municipis del Maresme. Per Canet és el segon any, però el Festival arriba aquest 2017 a la 12ena edició. Se celebra del 6 al 16 de juliol i llueix nova imatge i flamant programació.

Enguany, en el marc de l'Any Palau i Fabre, la figura de l'Alquimista vertebra una programació que es vol hereva de la seva gosadia i curiositat. L'objectiu és escampar arreu la passió per la poesia. D'aquí que s'hagi triat un cartell amb artistes passionals i punyents, com el nostre Lluís Homar, que juntament amb Clara Segura encarnaran la passió de Palau i Fabre per Picasso. També Roger Mas, Albert Balasch o Joana Gomilla.

Canet obrirà el Poesia i +, aquest dijous 6 de juliol a les 21.00 hores al Pati del CRTTT - Escola de Teixits. Gaudirem, com l'any passat, d'un doble programa de poesia i música, que promet ser igual d'excepcional. Albert Balasch ens presenta la versió escènica del seu llibre de poemes La caça de l’home: una tragèdia, acompanyat de la veu d’Oriol Genís. El llibre ha obtingut el Premi Gabriel Ferrater. Acte seguit Roger Mas presenta El dolor de la bellesa, acompanyat de la seva guitarra i de tres grans còmplices: la cantant Bikimel (que acaba de treure No ben bé, un disc de poemes musicats amb en Xavi Lloses), Eduard Escoffet (poeta i veu a Barba Corsini) i Laia Martínez López (poeta i cantant a Jansky). Cançons i poemes, cantants i poetes: la conxorxa perfecta per celebrar la primera nit a la fresca del festival.

La difusió i la potenciació de la creació poètica i artística contemporània és un dels valors més apreciats del Festival Poesia i+, que dirigeixen Mireia Calafell, Martí Sales i Pere Almeda. Aquest 2017 se celebra l'Any Palau i Fabre, que commemora el centenari del naixement del poeta. La nova campanya vol ser un homenatge a la seva obra i a la relació íntima i personal que establim amb la poesia. Una relació on la nuesa es torna ineludible i on la riquesa de la diversitat s´expressa en tota la seva plenitud. Amb la poesia per bandera i amb un dels versos més cèlebres de Palau i Fabre, “Jo em donaria a qui em volgués”, el Festival llança de nou el seu crit de guerra: + POESIA SI US PLAU, i omple de sentit el cartell d'aquest any.

Tota la informació del Festival la trobareu en aquest enllaç

cartell poesia i +

Informació publicada el 3 de juliol de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat