Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 05
Pancarta 14
Pancarta 01
Pancarta 08
sant jordi
Pancarta 02
Pancarta 04
Pancarta 10
Canet Rock 014
Pancarta 12
Pancarta 13
Pancarta 03
Pancarta 11
Pancarta 06
Canet Rock 014
pancarta 15
Pancarta 07
Pancarta 09
NOTÍCIES
Canet Rock 2017: informacions d'interčs

De cara a la celebraciķ del Canet Rock d’aquest dissabte, 1 de juliol, tingueu en compte les informacions següents:

- TRENS. S’incrementa la freqüčncia de trens a les hores punta d’arribada de dissabte tarda i de sortida diumenge al matí. Les māquines de bitllets de les estacions tindran l’opciķ d’un bitllet del Canet Rock, amb anada dissabte i tornada diumenge.
L’Ajuntament recomana que es vingui a Canet en tren.

- APARCAMENTS. S’han habilitat zones d’aparcament al Polígon industrial i a la carretera n-II. També hi ha l’aparcament de La Carbonella.

- PLATGES. Canet de Mar té una platja envejable de més de 2.5 km repartits entre la platja de Canet i la del Cavaiķ. Us convidem a visitar-la. Sigueu respectuosos i ajudeu-nos a tenir-les en ōptimes condicions.

- SEGURETAT. Seguretat Ciutadana té a punt un dispositiu especial per donar cobertura a l’esdeveniment. Així, dissabte s’establirā un CECOR (Centre de Coordinaciķ dels Serveis de Seguretat, Mobilitat i Emergčncia), que es mantindrā operatiu fins diumenge. Hi intervindran la Policia Local, vigilants de l’organitzaciķ, efectius de Mossos d’Esquadra, bombers i altres serveis centrals. També estan activades les policies locals de poblacions veīnes.

- SOROLL. L’alcaldessa ha signat un Decret que autoritza la suspensiķ provisional de l’Ordenanįa reguladora del soroll i les vibracions durant la celebraciķ del Festival, ja que l’envergadura de l’esdeveniment provocarā moments d’incidčncia acústica al nostre municipi.

Més informaciķ

Per informaciķ del Festival, consulteu el web del Canet Rock

Informaciķ publicada el 30 de juny de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat