Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet Rock 2017: recomanacions a la poblaciķ
PUBLICAT Divendres, 30.06.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

logo Canet Rock web 1El Canet Rock és un esdeveniment extraordinari que se celebra a Canet de Mar els dies 1 i 2 de juliol. El festival prōpiament dit es farā entre les 16.00 hores del dia 1 i les 6.00 hores del dia 2, perō l'aflučncia i el moviment de persones dins el terme municipal serā continu durant tot el dissabte i bona part de diumenge. L'Ajuntament fa un seguit de recomanacions a tenir en compte pels vilatans i pels visitants.

Recomanacions de mobilitat

Des de l’Ajuntament us fem les recomanacions següents:

1.Si teniu aparcament privat per als vostres vehicles, deixeu-los allā sempre que sigui possible i així alliberem places d’aparcament a l’espai públic.

2. Feu tots els desplaįaments que pugueu a peu, per millorar la mobilitat i el medi ambient del municipi.

3. En cas de retencions de la circulaciķ de vehicles i vianants, us demanem pacičncia i civisme.

4. Si heu d’utilitzar el vehicle privat que sigui realment per una necessitat o emergčncia. Si teniu el gual ocupat, truqueu a la Policia Local.

5.Si heu d’agafar vehicle privat, us recomanem que ho feu a través dels accessos de la carretera N-II sobretot per la ronda Sant Elm (Hotel Carlos) i la ronda Anselm Clavé (Comissaria Policia Local), ja que les entrades per l’Autopista C-32 es veuran afectades, perquč hi haurā talls durant períodes importants de temps, durant la celebraciķ del Festival i també en les hores prčvies.

6. Es prohibirā l'estacionament des del dia 1 fins a les 10.00 hores del dia 2 als carrers Pau Gargallo, Eusebi Arnau, Josep Cabruja, ronda Ferrer de Canet, via Cannetum (ambdķs sentits des de l'autopista fins a la plaįa Busquets) i rial Mas Figuerola.

7. Es restringirā el pas des de les 10.00 hores del dia 1 fins a les 10.00 hores del dia 2 a la via Cannetum, des de l'autopista fins a via Figuerola en ambdķs sentits. També als carrers Rafael Masķ i Eduard Farrés venint de la via Figuerola. I als carrers Francesc Guārdia i Josep M. Dančs venint per la ronda Ferrer de Canet (parc del Turķ del Drac).  

8. La riera Gavarra, sentit baixada, estarā tallada al trānsit fins al carrer Comediants.

9. La Policia Local donarā pas als veīns del carrer Daniel Molina, a través de la via Cannetum. Els veīns del rial Vall de Maria i Horta de les Flors, accediran a casa seva a través de la carretera N-II.


Davant qualsevol dubte podeu consultar a la Policia Local, al telčfon 93 794 00 88.

entrades mobilitat - Canet rock - 2016       Mobilitat canet rock

Més informaciķ

Per informaciķ del Festival, consulteu el web del Canet Rock

 

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^