Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou desplegament de tecnologia 4G
PUBLICAT Dilluns, 12.06.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Com ja s'ha fet en anteriors ocasions, avisem la poblaciķ d'un nou desplegament de tecnologia 4G que pot afectar la recepciķ de la Televisiķ Digital Terrestre (TDT). Les companyies telefōniques adjudicatāries del desplegament de la tecnologia 4G, instalˇlen antenes de telefonia mōbil a diferents punts del territori. Les emisions de telefonia mōbil 4G es produeixen a la banda adjacent a la de la TDT i aixō pot fer que la recepciķ de la televisiķ pugui veure's afectada en alguns edificis prōxims a les antenes. 

Fa unes setmanes avisāvem de la fi de la instalˇlaciķ dels filtres gratuīts perō com que es tracta d'un nou desplegament, es reprčn també la instalˇlaciķ d'aquests filtes per als veīns que tinguin problemes. Així doncs, si teniu problemes amb la recepciķ del senyal de la Televisiķ Digital Terrestre, podeu trucar al telčfon 900 833 999 i us instalˇlaran gratuītament un filtre perquč pugueu seguir veient la televisiķ amb normalitat.
Per tal de garantir els drets dels usuaris, el Ministerio de Industria, Energía y Turismo a través de la Secretaría de Estado de Telecomunicaciones y para la Sociedad de la Informaciķn, resoldrā les reclamacions i les queixes a través d'aquest mateix telčfon, o bé a través del formulari que trobareu al web www.llega800.es.
lelga 800 v7

llega 800 v7

Fitxer: Infografiallega800_version7_def.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 3,16 MB

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^