Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou desplegament de tecnologia 4G
PUBLICAT Dilluns, 12.06.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Com ja s'ha fet en anteriors ocasions, avisem la població d'un nou desplegament de tecnologia 4G que pot afectar la recepció de la Televisió Digital Terrestre (TDT). Les companyies telefòniques adjudicatàries del desplegament de la tecnologia 4G, instal·len antenes de telefonia mòbil a diferents punts del territori. Les emisions de telefonia mòbil 4G es produeixen a la banda adjacent a la de la TDT i això pot fer que la recepció de la televisió pugui veure's afectada en alguns edificis pròxims a les antenes. 

Fa unes setmanes avisàvem de la fi de la instal·lació dels filtres gratuïts però com que es tracta d'un nou desplegament, es reprèn també la instal·lació d'aquests filtes per als veïns que tinguin problemes. Així doncs, si teniu problemes amb la recepció del senyal de la Televisió Digital Terrestre, podeu trucar al telèfon 900 833 999 i us instal·laran gratuïtament un filtre perquè pugueu seguir veient la televisió amb normalitat.
Per tal de garantir els drets dels usuaris, el Ministerio de Industria, Energía y Turismo a través de la Secretaría de Estado de Telecomunicaciones y para la Sociedad de la Información, resoldrà les reclamacions i les queixes a través d'aquest mateix telèfon, o bé a través del formulari que trobareu al web www.llega800.es.
lelga 800 v7

llega 800 v7

Fitxer: Infografiallega800_version7_def.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 3,16 MB

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^