ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
"Empatía" es projecta aquest divendres a La Masoveria
PUBLICAT Dimecres, 07.06.2017
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell documental Empatía - juny 2017Aquest divendres a les set de la tarda es presenta a La Masoveria el documental Empatia. Amb aquesta projecció prenen forma dues propostes del Pressupost Jove del 2017, impulsat per Joventut. D'una banda fer cinefòrums i de l'altra dur a terme una activitat animalista.

S'ha comptat amb la col·laboració dels joves, que han proposat Empatia, un documental de conscienciació per tractar de canviar els hàbits de la societat que perjudiquen els animals. És una reflexió sobre el respecte que mereixen els animals i un altaveu pels beneficis dels aliments i els hàbits vegans. L'ha dirigit el cineasta català Ed Antoja per encàrrec de la fundació de defensa dels animals FAADA i La Diferencia. 

D'Empatia, en destaquem el sotstítol: "una historia sobre el respeto animal contada por un escéptico". Antoja reconeix que era una persona que es mirava aquests temes des de l'escepticisme i la llunyania i que fer el documental l'ha apropat clarament a aquesta realitat i el primer conscienciat és avui ell mateix.

Us convidem doncs a veure Empatia a les 19.00 hores del dia 9 de juny a La Masoveria.

^