Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 10
Pancarta 13
sant jordi
Pancarta 12
Pancarta 04
Pancarta 01
Pancarta 02
Canet Rock 014
Pancarta 09
Pancarta 06
Canet Rock 014
Pancarta 03
Pancarta 11
pancarta 15
Pancarta 07
Pancarta 05
Pancarta 14
Pancarta 08
NOTÍCIES
Les platges de Canet mantenen la qualitat de sempre

platja i passeig Marítim de Canet de MarAquests dies s'han fet els atorgaments del distintiu de Bandera Blava que es concedeix des d'Europa a les platges dels municipis costaners. Tot i que Canet de Mar ha rebut la notificaciķ que aquest 2017 les nostres platges no gaudiran del distintiu de la Bandera Blava, en cap cas es posa en dubte la qualitat de la platja i dels seus serveis. El motiu que oficialment se'ns ha donat és que les guinguetes temporals sobreocupaven l'espai de platja. D'aquest fet, l'Ajuntament n'estava al corrent l'estiu passat. Certament, en alguns casos se superava el 50% d'ocupaciķ permesa i per tant, l'Ajuntament va prendre mesures i va imposar sancions als concessionaris de les guinguetes que havien actuat incorrectament.

Al 2017 ens trobem en procés de licitaciķ de les guinguetes temporals per als propers 5 anys i evidentment l'Ajuntament vetllarā perquč la sobreocupaciķ no es repeteixi. Per aquest motiu, el consistori es mostra disconforme al fet que no s'atorgui el distintiu europeu per una anomalia que no qüestiona en cap moment la qualitat de la platja, de l'aigua i dels serveis oferts.

Canet serā especialment curķs perquč aquest fet no es repeteixi i l'any que ve, l'entitat internacional ADEAC-FEE (Foundation for Environmental Education) i el jurat internacional dels āmbits de medi ambient, turisme i sanitat ens atorgui de nou aquest distintiu que hem tingut ininterrompudament durant tots aquests anys.

Informaciķ publicada el 16 de maig de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat