Ajuntament de Canet de Mar   Ajuntament de Canet de Mar

cartell intel·ligència emocionalDijous 27 d'abril, de 18.00 a 19.15 hores, se celebrarà a la Sala cultural Ramon de Capmany, una jornada sobre intel·ligència emocional. La presentació institucional anirà a càrrec de la regidora de Participació Ciutadana, Igualtat i Noves Tecnologies, Raquel Serra i del psicòleg i director de l'escola VEIE, Alexandre Masset.

Seguidament tindrà lloc una taula rodona que debatrà sobre la Intel·ligència emocional en la comunitat educativa. L'entorn educatiu no pot deixar de banda l'aprenentatge emocional dels alumnes. Si ens centrem només en l'aprenentatge lectiu, poden passar desapercebudes moltes manances emocionals que després apareixeran en l'edat adulta. Molts menors amb problemes conductuals, millorarien si les escoles apliquessin eines d'intelligència emocional per ajudar-los a afrontar l'aprenentage en tots els sentits de la vida. Sobre aquest tema parlaran Nieves Martínez, presidenta de l'Associació Cultural Mares Malabaristes i Sandra Inglada, mestre de l'Escola Turó del Drac. Moderarà la directora de l'escola VEIE a Canet, Rosa Carrasco.

La jornada està organitzada per l'escola VEIE i cal inscripció prèvia (c/Tomàs Milans, 2 - canet@veie.cat - 620 588 536)

Informació publicada el 20 d'abril de 2017