Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Dijous 27 d'abril
PUBLICAT Dijous, 20.04.2017

cartell intelˇligčncia emocionalDijous 27 d'abril, de 18.00 a 19.15 hores, se celebrarŕ a la Sala cultural Ramon de Capmany, una jornada sobre intelˇligčncia emocional. La presentació institucional anirŕ a cŕrrec de la regidora de Participació Ciutadana, Igualtat i Noves Tecnologies, Raquel Serra i del psicňleg i director de l'escola VEIE, Alexandre Masset.

Seguidament tindrŕ lloc una taula rodona que debatrŕ sobre la Intelˇligčncia emocional en la comunitat educativa. L'entorn educatiu no pot deixar de banda l'aprenentatge emocional dels alumnes. Si ens centrem només en l'aprenentatge lectiu, poden passar desapercebudes moltes manances emocionals que després apareixeran en l'edat adulta. Molts menors amb problemes conductuals, millorarien si les escoles apliquessin eines d'intelligčncia emocional per ajudar-los a afrontar l'aprenentage en tots els sentits de la vida. Sobre aquest tema parlaran Nieves Martínez, presidenta de l'Associació Cultural Mares Malabaristes i Sandra Inglada, mestre de l'Escola Turó del Drac. Moderarŕ la directora de l'escola VEIE a Canet, Rosa Carrasco.

La jornada estŕ organitzada per l'escola VEIE i cal inscripció prčvia (c/Tomŕs Milans, 2 - canet@veie.cat - 620 588 536)