Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament enderroca la nau de la zona dels vagons
PUBLICAT Dimarts, 18.04.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

enderroc vagons abril 2017Aquests darrers dies s’ha enderrocat la nau de la zona dels vagons; actuaciķ que prčviament ha hagut de superar, al llarg dels dos darrers anys diversos trāmits administratius i burocrātics que han endarrerit la seva execuciķ.

La primera actuaciķ d’enderrocament va ésser retirar el sostre d’amiant, un dels problemes que presentava, tasca realitzada per una empresa especialitzada; un cop comprovat que tot l’amiant  ja estava degudament eliminat, es va procedir a l’enderrocament total de la nau; la qual prčviament havia estat buidada de les diferents andrōmines i deixalles, per personal de la Brigada d’Obres i Serveis. L'enderroc l'ha dut a terme una empresa externa, contractada per l'Ajuntament.

L’Ajuntament ha hagut de realitzar aquest enderrocament, d’acord amb el conveni de lloguer vigent des del 2006; el qual indica que qualsevol acciķ que hi vulgui desenvolupar l’Ajuntament se n’ha de fer cārrec.

Aquesta acciķ forma part de la primera fase, d’alliberament i d’adequaciķ de la zona. Es continuen les negociacions, amb el Ministerio de Fomento, per tal de poder realitzar la segona fase, que per tal d’obrir l’espai a l’us públic, requereix fer un accés des de la carretera N-II, una mínima urbanitzaciķ de l’espai, dotar-lo d’enllumenat adient i alhora adequar el clavegueram d’algunes de les vivendes de la zona a la nova situaciķ.

Tot i que les negociacions estan en una fase prou avanįada, no es preveu haver culminat l’execuciķ de tot el procés d’obres necessāries fins al proper any 2018.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^