Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 12
Canet Rock 014
Pancarta 13
Pancarta 06
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 03
Pancarta 11
Pancarta 05
Pancarta 07
Pancarta 04
Pancarta 10
sant jordi
Pancarta 14
pancarta 15
Pancarta 01
Pancarta 09
Canet Rock 014
NOTÍCIES
L'Ajuntament enderroca la nau de la zona dels vagons

enderroc vagons abril 2017Aquests darrers dies s’ha enderrocat la nau de la zona dels vagons; actuaciķ que prčviament ha hagut de superar, al llarg dels dos darrers anys diversos trāmits administratius i burocrātics que han endarrerit la seva execuciķ.

La primera actuaciķ d’enderrocament va ésser retirar el sostre d’amiant, un dels problemes que presentava, tasca realitzada per una empresa especialitzada; un cop comprovat que tot l’amiant  ja estava degudament eliminat, es va procedir a l’enderrocament total de la nau; la qual prčviament havia estat buidada de les diferents andrōmines i deixalles, per personal de la Brigada d’Obres i Serveis. L'enderroc l'ha dut a terme una empresa externa, contractada per l'Ajuntament.

L’Ajuntament ha hagut de realitzar aquest enderrocament, d’acord amb el conveni de lloguer vigent des del 2006; el qual indica que qualsevol acciķ que hi vulgui desenvolupar l’Ajuntament se n’ha de fer cārrec.

Aquesta acciķ forma part de la primera fase, d’alliberament i d’adequaciķ de la zona. Es continuen les negociacions, amb el Ministerio de Fomento, per tal de poder realitzar la segona fase, que per tal d’obrir l’espai a l’us públic, requereix fer un accés des de la carretera N-II, una mínima urbanitzaciķ de l’espai, dotar-lo d’enllumenat adient i alhora adequar el clavegueram d’algunes de les vivendes de la zona a la nova situaciķ.

Tot i que les negociacions estan en una fase prou avanįada, no es preveu haver culminat l’execuciķ de tot el procés d’obres necessāries fins al proper any 2018.

Informaciķ publicada el 18 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat